Kabeljauwhaasje in papillot

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°.
  • 2 Spoel de kabeljauwhaasjes onder koud stromend water en dep droog met keukenpapier.
  • 3 Maak de groenten schoon en snij de worteltjes in fijne julienne.
  • 4 Pel de tomaten en verwijder de zaadjes, snij het vruchtvlees in julienne.
  • 5 Pel sjalot en knoflook en hak heel fijn.
  • 6 Neem 4 stukken aluminiumfolie vouw in twee.
  • 7 Vouw terug open en boter één kant in het midden in met solo vloeibaar.
  • 8 Leg de groenten op de beboterde zijde en leg daar bovenop de kabeljauw; kruid met pezo en strooi er wat gehakte dille over.
  • 9 Plooi de randen enkele keren om zodat er geen vocht kan uitlopen.1
  • 0 Leg de papillotten ongeveer 25 minuten in de warm oven.1
  • 1 Dien op met met aardappelpuree.1
  • 2 Kan ook met, zalm, schelvis....

Kabeljauwhaasje in papillot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept