Kabeljauw balletjes

6
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ui en snij hem in vier partjes, breng een liter water aan de kook met twee laurieblaadjes en de ui, pocheer de kabeljauw een vijftal minuten, en laat vervolgens goed uitlekken. Kook ondertussen de aardappelen en pureer ze samen met de vis, voed de eieren toe, de gesnipperde knoflookteentjes en de peterselie, laat een tidje rusten. Vorm kleine balletjes en wentel ze door de bloem. Frituur ze goudbruin op 190 graden.
  • 2 Serveer met een tartaar dipsausje.

Kabeljauw balletjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept