Rode poon gemarineerd in limoen

4
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de sjalot en snij doormidden. Rasp de schil van de limoen en pers de limoen vervolgens uit.
  • 2 Marineer de poon gedurende 1 uur in 300ml olijfolie, de sjalot, het limoensap en rasp en de sojasaus.
  • 3 Snijd ondertussen ofwel met een groot mes, ofwel met een mandoline de courgettes in julienne (dunne reepjes).
  • 4 Snijd ook de tomaten in kleine blokjes en meng deze met de gehakte koriander, 50 ml olijfolie, zout en peper.
  • 5 Verhit de Solo in een hete pan. Bak de gemarineerde poon 1 minuut op zijn vel.
  • 6 Sauteer de courgettejulienne kort met wat Solo in een koekenpan.
  • 7 Serveer de poon op een bedje van courgette. Werk af met een toets tomaat-koriandervinaigrette.

Rode poon gemarineerd in limoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept