Kabeljauw met Maredsoussaus en appels

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vet een vuurvaste ovenschaal in,leg er de kabeljauw in en kruid met peper ,zout,en kervel.Schik de sneetjes kaas op de vis .bestrooi met kerriepoeder,blokjes appel en enkele nootjes solo.Laat garen in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 20 minuten .Dien op met rijst .Tip:Je kan de kabeljauw ook wel vervangen door schelvis.

Kabeljauw met Maredsoussaus en appels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept