garnalen met look en rozemarijn

7
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pel de garnalen en verwijder het darmkanaal en doe ze in een grote kom.
  • 2 voeg look, olijfolie, peper en rozemarijn toe en meng alles goed.
  • 3 zet de kom in de koelkast en laat het een nacht marineren.
  • 4 neem een grote pan en smelt de boter op hoog vuur, voeg de garnalen toe en roerbak ze 2 minuten totdat ze roze verkleuren.
  • 5 schep de garnalen met een schuimspaan in een kom en verwijder de rozemarijn.
  • 6 schenk de vermout in de koekepan,breng aan de kook en laat indikken tot een stroperige
  • 7 massa.
  • 8 voeg de garnalen toe en roer ze voorzichtig door de saus.
  • 9 schep ze in een schaal en seveer ze meteen.

garnalen met look en rozemarijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept