Gratin van pangasius en tomaten

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de spinazie aan in boter met beetje nootmuskaat en peper.
  • 2 Schik in een ovenschotel de tomaten in schijfjes en bestrooi ze met de uitgelekte kappertjes en de basilicum. Leg de visfilets erop.
  • 3 Overgiet met de wijn, doe er zout en peper op. Verdeel de spinazie over de vis. Leg er de mozarella in schijfjes op.
  • 4 Laat ongeveer 25 min goudbruin bakken in een hete oven(180c°)
  • 5 Smakelijk!
  • 6 Lekker met rijst

Gratin van pangasius en tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept