Wijtingfilets met eekhoorntjesbrood

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de wijtingfilets krokant in een weinig olijfolie in een anti-kleefpan. Kruid ze met peper en zout.Snij de knolselder in kleine stukken en kook gaar. Kook de aardappelen gaar en maak van knolselder en aardappelen puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat eventueel beetje melk of room.Bak de paddestoelen in boter goudbruin en voeg er op het laatste de fijngehakte sjalot, de look en de gesnipperde prei bij.Plaats een ring middeen op het bord en vul op met de knolselderpuree. Leg de vis er bovenop. Schik de paddestoelen er rond en overgiet ze met de hete kalfsfond.Superlekker! Smakelijk!

Wijtingfilets met eekhoorntjesbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Wijtingfilets in papillotten van brick
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
'Vlinder'-wijtingfilets met scheuten en saffraansaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wijtingbeignets met kruidenyoghurtdip
Snack
Bekijk recept
Gebakken wijting met asperges en olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept