Garnalen-avocadolaagjes met granaatappel

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de garnalenmousse: Houd enkele garnalen en 1 sneetje zalm apart. Mix de rest van de zalm en de garnalen en vermeng alles met de cottage cheese, de kruiden, limoensap naar smaak en de half opgeklopte room. Kruid de mousse af met peper. Voor de avocadomousse: Halveer de avocado's, verwijder de pit en haal het vruchtvlees eruit met een lepel. Pureer het met de mixer, besprenkel met het limoensap en kruid het af met peper en zout. Snijd de granaatappel doormidden en haal de pitjes eruit. Houd 1 el pitjes apart en roer de rest door de mousse. Schik in een glaasje telkens een stukje zalm, daarop een laagje garnalenmousse, dan een laagje avocadomousse en garneer alles met enkele garnalen en granaatappelpitjes.

Garnalen-avocadolaagjes met granaatappel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept
Biogarde met sinaasappel en kaneel
5 min
Bekijk recept
Salade met rode biet geitenkaas
25 min - 4 personen - Voorgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept