Jeroen Meus (l'uzine) - Gepocheerde oester met

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de oesters uit en vang het vocht op.
  • 2 Snij sjalot en venkel fijn en stoof aan in een klein beetje olijfolie. Voeg tijm en laurier toe.
  • 3 Als de venkel gaar is blus je het geheel af met pastis en laat even uitkoken zodat de alcohol kan verdampen. Voeg daarna room en oestervocht toe en laat rustig inkoken.
  • 4 Kook ondertussen de preistengel beetgaar. Snij de preistengel in ringen en gril mooi in een grilpan. Werk de saus af met een beetje citroensap, peper, zout en een klontje boter.

Jeroen Meus (l'uzine) - Gepocheerde oester met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept