warme garnalenpasteitjes

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter in een ruime diepe pan. Voeg de bloem toe en laat het mengsel al roerende op een laag vuur ca. 2 minuten zachtjes garen. Draai het vuur hoog en voeg de witte wijn en de helft van de bouillon toe en blijf roeren totdat het mengsel glad en gebonden is. Roer beetje bij beetje de rest van de bouillon en de slagroom erdoor, laat de saus weer aan de kook komen, 3 minuten zachtjes laten koken. Voeg de garnalen, de kappertjes en 3 eetlepels dille toe aan de saus en laat dit ca. 2 minuten doorwarmen. Zet ondertussen de pasteibakjes in de oven en laat ze in ca. 3 minuten goed warm worden. Voeg zout en peper naar smaak aan de garnalenragout toe.

warme garnalenpasteitjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Warme garnalenpasteitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Florentine Garnalenpasteitjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Warme Garnalenpasteitjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Warme garnalenpasteitjes
< 20 min -
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept