Gerookte makreel met doperwtenmousse

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 minuten gaar. Pureer de doperwten met de crème fraîche en drie blaadjes munt tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de vis in reepjes.
  • 2 Leg acht eetlepels klaar. Leg op iedere lepel een schep doperwten mousse en verdeel hierover de visreepjes.
  • 3 Snijd de rest van de munt in flinterdunne reepjes en strooi over de vis.

Gerookte makreel met doperwtenmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte makreel met doperwtenmousse
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Doperwtenmousse met gerookte makreel
10 min
Bekijk recept
Doperwtenmousse met makreel en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Dinertje voor Riet en Jos 1
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept