amuse bouche met garnalen

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 meng de olijfolie met citroen, peper en zout
  • 2 kook de aardappel en de brocolli (zeer kleine roosjes)
  • 3 maak aardappelsaus. dit doe je door een gladde puree te maken die je nog meer lopend maakt door kookwater van de aardappelen toe te voegen tot je een lopende gladde puree krijgt
  • 4 zet aperitiefglaasjes klaar
  • 5 doe kleine roosjes broccoli op de bodem. overgiet deze met de olijfolie.
  • 6 vul op met garnalen.
  • 7 en eindig met pureesaus.
  • 8 mooi gepresenteerd in een doorzichtig glaasje. (vanwege de 3 kleuren)

amuse bouche met garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept