Lotte met tomaat en groenten

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de vis in een klein scheutje olie even aan beide zijden in een pan met anti-aanbaklaag.
  • 2 Voeg de tomaten/pasata, knoflook en groenten toe en stoof tot de groenten beetgaar zijn, doe er indien nodig wat extra water bij. de vis is dan à point en heeft de smaakstoffen uit de saus opgenomen. Kruid eventueel bij met peper en zout.
  • 3 Geef er kleine gekookte aardappeltjes, pasta of brood bij.

Lotte met tomaat en groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Noedelsoep met eend en jodiumhoudende bouillon
Bekijk recept
Pot-au-feu met lotte
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
lotte met prosciutto en tomatencoulis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp van asperges
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept