Scampi met citrusvruchtenpasta

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm ongeveer 1dl olijfolie met 1eetlepel gehakte knoflook en 6 grote eetlepels gehakte sjalotten. Wanneer de olie heet is, voegf er 1zak gepelde scampi bij en laat ze een 2-tal minuten bakken. Kruid met peper en zout. Blus met ongeveer 2dl sinaasappelsap en laat de scampi nog 2min. verder sudderen op hoog vuur. Voeg minstends 4 eetlepels gehakte koriander toe ( meer kan naar eigen smaak). Kook de citrusvruchtenpasta in een ruime hoeveelheid licht gezouten water ( zie verpakking gaar tijd). Schik de pasta en de scampi op een bord. Lepel er de fruitige koriandersaus bovenop. Je kan er een frisse droge witte wijn bij drinken.
  • 2 Dit is een heerlijk gerechtje,, SMAKELIJK!!

Scampi met citrusvruchtenpasta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenblokjes met citrusvruchtenpasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept