Bourride met zeeduivel

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij wortel, prei en selder in kleine stukjes. Doe in een pot met wat olijfolie en laat 10 Minuten zachtjes stoven. Voeg de gehakte tomaten toe en laat 5 minuten prutttelen. Snij de zeeduivel in blokjes van 4CM. Leg de vis op de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Laat 20 Min pruttelen onder deksel op een zeer zacht vuur.
  • 2 Maak een mayonaise met de eierdooier, olijfolie, wat peper en zout.
  • 3 Pers de knoflook in de saus. Giet de looksaus over de vis en serveer.

Bourride met zeeduivel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bourride met zeeduivel
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourride
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourride van lotte uit Sète
0 min
Bekijk recept