Gegratineerd witloof met tong

6
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereiden
  • 2 De bittere punt uit de witloof snijden. Witloof wassen en ca 18 minuten in water met zout koken.
  • 3 De struikjes goed laten uitlekken. Intussen de grill of de oven voorverwarmen.
  • 4 Kaassaus maken volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • 5 Wat nootmuskaat erdoor roeren. Ieder struikje witloof in een plakje tong rollen en naast elkaar
  • 6 in een ovenschaal leggen. De saus erover schenken en bestrooien met geraspte kaas.
  • 7 De kaas onder de grill of in de oven lichtbruin laten kleuren.
  • 8 Serveren met aardappelpuree, gemengd met tuinkruiden.

Gegratineerd witloof met tong is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep met gegratineerd groentestokbrood
23 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof uit de oven
30 min-
Bekijk recept
Gegratineerd witloof
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept