Op lage temperatuur gegaarde kabeljauwfilet met

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 110°.
  • 2 Spoel de kabeljauwfilets onder koud water en dep droog. Wrijf de kabeljauwfilets in met olijfolie.
  • 3 Leg de filets in een ovenschaal of pan, kruid de filets met peper en weinig zout. Zet de ovenschaal in de oven en laat 6 à 7 minuten garen in de oven.
  • 4 Schik de filets op een warm bord en serveer met gebakken asperges en lamsoor.
  • 5 Garnituurtip:
  • 6 Gestoofde prei, groentepuree, aardappelpuree...
  • 7 Alternatieve vissoorten:
  • 8 zalm, heilbot, zeebaars, koolvis, schelvis, pollak, leng, zalmforel, Groenlandse heilbot
  • 9 Door garing op lage temperatuur blijft het visvlees stevig en sappig. De oventemperatuur mag niet hoger dan 110°C worden.

Op lage temperatuur gegaarde kabeljauwfilet met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept