Gemarineerd zeeduivelspiesje op de barbecue

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de marinade
  • 2 Meng alle kruiden met de notenolie.
  • 3 Snij de vis in regelmatige,niet te kleine blokjes en leg in de marinade.Laat enkele uren marineren ,draai de vis regelmatig om.
  • 4 Kook ondertussen het witloof beetgaar in de melk en de suiker.
  • 5 Hak de salotjes fijn.Wikkel elk struikje witloof in een plakje gerookte zalm met de sjalot citroensap en enkele druppels likeur in aluminiumpapier(=kleine papillotjes)
  • 6 Steek de gemarineerde vis afwisselend met stukjes paprika en ui op spiesjes.
  • 7 Leg ze samen met de papillotjes op de rooster van de barbecue.
  • 8 Serveer de vis met fijne schijfjes citroen.

Gemarineerd zeeduivelspiesje op de barbecue is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept