Nage van zeeduivel met kleine groenten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid het stoomzakje met de groentemix volgens de instructies op de verpakking. Bereid de bouillon door 500ml water met 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten aan de kook te brengen. Voeg ook de saffraan en currypasta toe. Leg de vis in de bouillon en laat het op een laag vuurtje 10 minuten garen (niet koken !).
  • 2 Voeg de groenten uit het stoomzakje bij de bouillon en laat nog enkele minuten trekken. Verdeel de vis en de groenten over vier borden en strooi fijngehakte lavas over het gerecht. Serveer met noedels.

Nage van zeeduivel met kleine groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van schelpdieren met peterselie
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van groene citroenthee, sint-jakobsvruchten en tuinkruiden
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van kabeljauw met groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept