Vis met Provençaalse saus en aardappelpuree

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en kook de aardappelen.
  • 2 Voor de saus: De groenten snijden.
  • 3 Fruit de uien in olijfolie, voeg de paprika's, tomaten en de champignons toe en laat stoven.
  • 4 Doe de kruiden, bouillonblokje en tomatenpuree erbij en laat even verder pruttelen.
  • 5 Pureer de aardappelen en voeg er melk, boter, een ei, nootmuskaat en peper aan toe.
  • 6 Bestrooi met paneermeel en zet enkele minuten onder de grill.
  • 7 Kook ondertussen de vis beetgaar met daarin een visblokje en leg op een schotel.
  • 8 Kruid de vis en overgiet met de saus.
  • 9 Eet smakelijk.

Vis met Provençaalse saus en aardappelpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept