Provençaalse zeebaars

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak alle groenten schoon en snij ze in blokjes. Wok de uien glazig in wat olijfolie en schep er de rest van de groenten door. Giet er de visbouillon bij en kruid met peper, zout en provençaalse kruiden. Stoof de ratatouille op matig vuur. Roer af en toe. Snij de zeebaars in 4 porties. Besprenkel ze met citroensap en kruid met peper en zout. Bak de zeebaars gaar in wat olijfolie. Lepel de ratatouille op warme borden en schik er de gebakken zeebaars op. Serveer met rijst of brood.

Provençaalse zeebaars is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept