Zeebaars in de oven

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de uien, de venkel en de citroenen in plakken. Haal de vissen leeg, ontschub ze onder stromend water en dep ze droog. Kruid de buikholte met peper, zout en de helft van het venkelzaad. Strijk de vissen in met olijfolie en rooster elke kant 5 min onder de gril. Leg de helft van de ui, de venkel, de citroen, de peterselie en de rest van het venkelzaad in een grote ovenschotel. Leg de zeebaarzen erop en bedek met de rest van de groenten. Giet er het citroensap, de witte wijn en 5 el olijfolie over en bak de vis 30 min in een voorverwarmde oven op 180°C. Dien de zeebaars op met warme ciabatta of aardappelen.

Zeebaars in de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept