Gratin van rog

6
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de champignons fijn. Kook de rogvleugel gaar in het water en de melk. Fileer de rog. Bak de champignons kort in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Klop de eierdooiers op met 2 el water en voeg er de boter, de opgeklopte room en enkele druppels citroensap toe. Was de oesterschelpen en dep ze droog. Snij het vlees van de rog in 12 porties en verdeel ze over de schelpen. Lepel er de gebakken champignon en de spinazie op. Giet er de saus voorzichtig over en gratineer de schelpen tot ze bruin kleuren.

Gratin van rog is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Bruschetta met rog
30 min
Bekijk recept
Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko
0 min
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept