Sardinemousse met paprika en limoen

4
90 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers de limoen en rasp de helft van de schil. Laat de paprika’s uitlekken en hak ze fijn. Laat de sardines uitlekken en verwijder de centrale graat. Verbrokkel de vis en prak ze fijn met de kaas, de paprika’s het sap en de zeste van de limoen. Kruid flink met peper. Schep de mousse in een kommetje en druk goed aan. Dek af en laat de mousse 1 u rusten in de koelkast. Bestrijk er de toastjes mee en dien op.

Sardinemousse met paprika en limoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept