Zeewolf met prinsessebonen en saffraansaus

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de visfumet tot 2/3 inkoken. Voeg er de room en de saffraan aan toe en breng op smaak met peper en zout. Laat nog eens tot de helft inkoken. Stoom de prinsessebonen in 12 min gaar. Meng ze met de boter en de peterselie. Kruid bij met peper en zout. Gril de met olijfolie ingestreken filets 2 min per kant en kruid ze met peper en zout. Schik de vis op borden en leg er de boontjes naast. Werk af met de saffraansaus.

Zeewolf met prinsessebonen en saffraansaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept