Klassieke zeetong ‘à la meunière’

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de tongen met peper en zout. Draai ze in de bloem en tik er de overtollige bloem af.
  • 2 Laat een pan met antikleeflaag goed warm worden op het vuur. Giet er de olijfolie bij en laat er de Solo in uitsmelten.
  • 3 Leg de tongen naast elkaar in de pan. Laat bakken gedurende 4 minuten aan elke kant.
  • 4 Schep de tongen uit de pan. Giet het braadvet weg.
  • 5 Laat een nieuwe klont Solo uitsmelten in de pan. De Solo mag verwarmen tot ze een hazelnootkleur heeft.
  • 6 Pers de citroen uit in de Solo. Roer even over de bodem en giet de schuimende boter over de vis.

Klassieke zeetong ‘à la meunière’ is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept