scampi diavolo

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pel de scampi en verwijder het darmkanaal
  • 2 pel de sjalot en de look en snij fijn.
  • 3 bak de scampi aan in de olijfolie en voeg er de sjalot aan toe.
  • 4 als de ui glazig is de fijngesneden look toevoegen even laten aanbakken en blussen met de wijn.
  • 5 de tomatenketchup, curryketchup, sambal en alpro soja room toevoegen.
  • 6 roeren en afkruiden met peper en zout.
  • 7 even laten sudderen en klaar!Opdienen met stokbrood of pasta.
  • 8 Smakelijk!!

scampi diavolo is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde eendenborst 'al diavolo'
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
scampi fra diavolo (diabolique)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scamoi Fra Diavolo
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Eendenborst à La Diavolo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept