Bladerdeegjes met grijze garnalen en courgette

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven voor op 180°
  • 2 Verdeel het deeg in 12 rechthoekjes en schik ze op een stuk bakpapier. Prik ze met een vork goed in en smeer ze in met de los geklopte dooier. Bak ze ongeveer 8 minuten in de oven tot ze mooi krokant zijn .
  • 3 Was en snijd ondertussen de courgettes in blokjes .
  • 4 Bak ze in de Solo Light aan, dek af en laat 10 minuten stoven tot ze gaar zijn .
  • 5 Klop de room met het ei los en voeg er dan de garnalen, muskaatnoot peper en zout en de lauwe courgette blokjes bij. Laat op zacht uur lichtjes indikken.
  • 6 Leg op ieder bord een gebakken bladerdeeg stukje en werk in laagjes af met de garnalen bereiding.

Bladerdeegjes met grijze garnalen en courgette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegjes met geitenkaas, appels en Luikse siroop
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegjes met zeetong
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegjes met geitenkaas en tomaat
30 min Voorgerecht
Bekijk recept