mousse van garnaal op een aspic van bisque met

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de mousse:
  • 2 Mix de garnalen met de limoen, de mierikswortelpasta en de room tot een dikke massa en kruid af met peper en zout. Zet minstens 1 uur in de koelkast om op te stijven alvorens te gebruiken.
  • 3 de aspic:
  • 4 Week de gelatineblaadjes in koud water en los ze daarna op in de bisque(deze mag niet koken, maar moet wel erg warm zijn). Voeg ook de garnalen toe en kruid af met wat peper en zout. giet alles in en kom van max 2 cm dik en zet in de koeling(dit heeft minstens 3 u nodig om op te stijven)
  • 5 snij er een vormpje uit, schik hier de mousse op en daarnaast een heel dun lijntje wasabi( heel pikant dus niet overdrijven)
  • 6 foto bart boodts

mousse van garnaal op een aspic van bisque met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept