Rogvleugel met blanke botersaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Draai de gepeperde en gezouten rog in de bloem. Tik er met de vingers de overtollige bloem af.
  • 2 Bak de vis in een pan met antikleeflaag in een klontje Solo. Baktijd: 5 minuten aan elke kant.
  • 3 Doe de gehakte sjalot in een sauspan. Giet er de witte wijn bij. Laat inkoken tot er nog maar 2 eetlepels wijn overblijven.
  • 4 Voeg de room toe. Breng aan de kook. Voeg de koude boter die in blokjes werd gesneden toe. Klop met een garde tot een mooi gladde saus is ontstaan. Laat de saus niet aan de kook komen. Haal de pan van het vuur en voeg mosterd, kappertjes en peper en zout toe.
  • 5 Serveer met natuuraardappelen en spinazie.

Rogvleugel met blanke botersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietengnocchi met salie en sinaasappel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met limoen-beurre blanc
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met ham, ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Rogvleugel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rogvleugel Met Saffraansaus En Zeekraal
30-60 min -
Bekijk recept
Gebakken rogvleugel met rodebietensalade
20 - 30 min -
Bekijk recept