gebakken roodbaars met salie

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontgraat de roodbaardfilets en maak voorzichtig twee lichte insnijdingen aan de velkant. Steek de salieblaadjes in de inkepingen en plaats de filets op een stukje keukenpapier.
  • 2 Was de aardappelen en snijd ze in blokjes van 5 bij 5 mm. Spoel de preistengels en snijd ze in ringen. Snijd de shiitakes in plakjes.
  • 3 Bak de aardappelblokjes goudbruin in een antiaanbakpan met de Solo en voeg er de preiringen en de shiitakes aan toe. Laat deze even meekleuren en breng het geheel op smaak met peper, zout en enkele druppels olijfolie. Verdeel de aardappelsla over de borden.
  • 4 Bak de roodbaarsfilets met de velkant eerst en schik ze op de aardappelsla. Werk het geheel af met de rucola, eventjes kort gemengd met wat balsamico en witte truffelolie.

gebakken roodbaars met salie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept