lepelhapje van gerookte forel

12
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de gerookte forelfiletjes in 12 gelijke stukjes, (ngl. de grootte van de lepettjes kan je er meer maken). Bereid een sausje door mayonnaise en platte kaas te mengen met de mierikswortel. Opgelet: dit laatste is pikant, dus proeven tot gewenste smaak. De forelfiletjes schikken op de lepels, overgieten met de saus en vervolgens garneren met een plukje dille en foreleitjes.
  • 2 Het lepeltje oogt zeer kleurrijk en smaakt voortreffelijk!

lepelhapje van gerookte forel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lepelhapje met witloof en scampi
20 min
Bekijk recept
Lepelhapje
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lepelhapje scampi met kruidenboter
5 min
Bekijk recept
Lepelhapje van gemarineerde sardines
80 min
Bekijk recept