Griet in bladerdeeg met spinazie

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het bladerdeeg in de vorm van visjes.
  • 2 Doreer ze met eigeel en bestrooi ze met maanzaad. Bak dit 10 minuten in de oven op 200 °C.
  • 3 Stoof de spinazie in zijn eigen vocht. Laat schrikken onder koud water en hak grof.
  • 4 Breng op smaak met peper, zout, Solo , light room en nootmuskaat.
  • 5 Kruid de grietfilets.
  • 6 Leg ze in een vuurvaste schotel, giet er een streepje Solo vloiebaar over en dek af met aluminiumfolie.
  • 7 Bak de grietfilets 10 minuten op 180 °C.
  • 8 Snij de bladerdeegjes horizontaal doormidden en vul op met de spinazie en de vis.
  • 9 Plaats het hoedje erop. 1
  • 0 Leg het gebakje op een bord.

Griet in bladerdeeg met spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saltimbocca van griet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Griet met paddestoelen en dragon
0 min
Bekijk recept
Griet met hopscheuten op Vlaamse wijze
0 min
Bekijk recept
Verpakte griet
0 min
Bekijk recept