Visbrochette met tomatensaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de tomatensaus : warm de olijfolie op in een diepe pan. Laat er de ajuinen 2 min in bakken tot ze glazig worden. Voeg de helft van de koriander, het zout, de look, de gember en de curry toe. Meng goed zodat de ajuinen helemaal bedekt zijn met een laagje kruiden.
  • 2 Voeg de tomaten en het water toe. Dek de pan af en laat 10 min pruttelen op een middelmatig vuurtje. Prik de blokjes vis op houten stokjes. Grill 2 min aan elke kant.
  • 3 Verdeel de tomatensaus over de borden.Strooi er de rest van de koriander over. Leg er de visbrochetten op. Versier met kwartjes limoen en serveer met rijst.

Visbrochette met tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visbrochette met wilde rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mega Visbrochette Met Een Pittig Sausje En Pastaslaatje
20-30 min -
Bekijk recept
Garnalenspies en visbrochette met salsa picante
20 - 30 min -
Bekijk recept
Visbrochette
0 min
Bekijk recept