Grietfilet op een bedje van witloof

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de visfilets, bestrooi met de sjalotten, overgiet ze met de wijn en leg er een klontje boter op. Pocheer ze gaar in een op 200°C voorverhitte oven. Maak het witloof schoon, was en snipper het. Smelt 100 gr boter in een kookpan, leg het witloof erin en breng op smaak met peper, zout en citroensap. Laat stoven, maar zorg dat het een tikje krokant blijft. Schep het witloof op verwarmde borden en schik de vis erop. Giet het kooknat van de vis af in een pannetje en klop er op laag vuur de rest van de boter door. Schep over de vis en gratineer kort in de oven. Bestrooi met gesnipperd bieslook

Grietfilet op een bedje van witloof is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Grietfilet of Lotte met bieslooksaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brandade van garnalen met grietfilet
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante grietfilet
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grietfilet met ostendaisesaus en tagliatelle
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept