Gratin van pangasius en tomaten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schik in een ovenschotel met antikleeflaag de tomaten in schijfjes en bestrooi ze met de uitgelekte kappertjes en de basilicum. Leg de visfilets erop.
  • 2 Overgiet met de wijn, doe er zout en peper op. Leg er de 2 bolletjes mozzarella in schijfjes erop.
  • 3 Laat 15 min goudbruin bakken in een hete oven op 210°C

Gratin van pangasius en tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept