griet met een ricardsausje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 saus
  • 2 * Laat een beetje boter smelten: fijngehakte ajuin en sjalotten glazig laten worden.
  • 3 * blussen met witte wijn en laten inkoken.
  • 4 * Visbouillon en room toevoegen, laten inkoken tot de gewenste dikte (eventueel maïzena toevoegen indien niet genoeg ingebonden)
  • 5 * Kruiden met peper, zout, cayennepeper en ricard (kleine hoeveelheden cayennepeper en ricard met een keer)
  • 6 * Champignons in stukjes snijden en apart stoven.
  • 7 * Net voor het opdienen: champignons en garnalen toevoegen, afwerken met fijngehakte peterselie
  • 8 vis:
  • 9 Vis naar keuze: gestoomde of gebakken tongfilets, tarbot, kabeljauw, grietfilet1
  • 0 Opdienen met opgespoten puree, tagliatelle (geen rijst)

griet met een ricardsausje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Saltimbocca van griet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Verpakte griet
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde griet met bloemkool en spinaziesaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griet met geroosterde broccoli en amandel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept