Rog met kappertjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel het halve bouillonblokje en vermeng het gelijkmatig met de bloem.
  • 2 Wentel de vleugels door dit mengsel zodat er een dun laagje achterblijft op de vis.
  • 3 Verwarm de helft van de Solo op matig vuur in een zeer ruime pan en bak de vleugels rustig gaar.
  • 4 Kruid ze voorzichtig naar smaak met een beetje peper en zout en houd ze warm.
  • 5 Giet het vet uit de pan en zet hem terug op het vuur.
  • 6 Doe de resterende Solo in de pan, voeg de kappertjes en mosterdzaadjes toe en laat de Solo mooi goud worden.
  • 7 Voeg het citroensap toe.
  • 8 Schik de rogvleugels op een bord en schenk de bereide Solo met kappertjes er rijkelijk over.

Rog met kappertjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Bruschetta met rog
30 min
Bekijk recept
Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko
0 min
Bekijk recept