Curry van scampi

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plet de knoflook met de korianderwortels fijn in een vijzel.
  • 2 Verhit de Solo Vloeibaar in de wok en roerbak er de groene kerriepasta, de geplette knoflook en korianderwortels in gedurende ongeveer 3 minuten, tot alle aroma's vrijkomen.
  • 3 Doe er het kerrie- en kurkumapoeder bij, samen met de kokosmelk en breng aan de kook.
  • 4 Voeg nadien de suiker, de vissaus en de melk toe en laat gedurende 5 minuten zachtjes pruttelen.
  • 5 Meng de bosuitjes onder de bereiding, samen met de ui, de scampi's en de bleekselderij en laat nog gedurende 30 seconden zachtjes sudderen.
  • 6 Schep de inhoud van de wok op een schotel, lepel er de saus over en bestrooi met verse blaadjes koriander.

Curry van scampi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept