Kabeljauw op een groen bedje

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden
  • 2 Snijd het lente-uitje grof en houd het groen apart. Snijd de courgette in staafjes van 3 cm. Stoof het wit van het lente-uitje en de courgettestaafjes glazig in Solo.
  • 3 Doe er de groene asperges in stukken van 3 cm bij, giet er de wijn ,
  • 25 dl water en het 1/2 bouillonblokje over en laat 15 minuten stoven zonder deksel op een laag vuur. Roer af en toe om.
  • 4 Voeg er de broccoliroosjes bij en laat nog even doorstoven tot alle groenten beetgaar zijn.
  • 5 Leg de stukken vis in een met Solo ingesmeerde ovenschotel en bak 10 minuten in de oven .
  • 6 Werk de groenten af met peper en zout. Haal ze uit het vocht en roer de in light room losgeklopte dooier met een klopper door het kookvocht.
  • 7 Schik de groene groenten in een diepe schotel, lepel er de saus rond en leg de vis erop. Bestrooi met het groen van het lente-uitje.

Kabeljauw op een groen bedje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Knoflooksoep met geroosterde aardappel
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Goedgevulde maaltijdsalade met kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept