Gebakken knorhaan met basilicum

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de paprika en verwijder de pel. Snijd de paprika en aubergine in blokjes en besprenkel deze laatste met citroensap.
  • 2 Bak de aubergine op een hoog vuur in wat Solo, voeg de paprika's toe en laat verder sudderen. Ontvel en ontpit de tomaat, snij in blokjes en voeg bij de overige groenten.
  • 3 Breng deze ratatouille op smaak met peper en zout en het blokje Knorr bouquet .
  • 4 Snij de minicourgettes open, hol deze een beetje uit, strooi er wat peper en zout over en zet enkele minuten in de oven op 190°. Vul vervolgens de courgettes met de ratatouille en laat nog even verder warmen in de oven.
  • 5 Bak de visfilets in de rest van de Solo. Werk de minicourgettes af met peccorino.

Gebakken knorhaan met basilicum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept