Visterrine met scampi's
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
6
timer
37 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Solo Open Kitchen
print
Ingrediƫnten
3 eetlepels Solo
zout en peper
2 dl light room
18 rauwe scampi's
175 g witte vis filet
paprikapoeder
50 g noten (cashewnoten of een andere soort)
2 eieren
175 g zalmfilet (rauw)
Bereiding
Pel de scampi's en laat ze enkele ogenblikken bakken met een eetlepel Solo.
Kruid met paprikapoeder, zout en peper en laat ze afkoelen.
Hak de noten.
Mix de witte vis filets met een ei, verwerk er met een spatel 1 dl light room in en kruid met peper en zout.
Mix de rauwe zalmfilet met een ei, verwerk er met een spatel 1 dl light room in en kruid met peper en zout.
Smeer de rest van de Solo in de terrine en schik er dan de halft van de witte vis mousse op.
Schik hierop 9 scampi's en strooi er de helft van de noten over.
Schep er de zalmmousse over en schik er de rest van de scampi's en de noten op.
Eindig met de rest vand e witte vis mouse 1
Dek de terrine af met plasticfolie en zet in de microgolfoven: eerst 5 min. op vol vermogen, daarna 7 min. op gemiddeld vermogen. 1
Laat de terrine afkoelen en ontvorm ze. 1
Snij de terrine in 6 mooie plakken, schik ze op 6 borden en garneer naar keuze.
Visterrine met scampi's is een recept van
Solo Open Kitchen
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Visterrine met kappertjes en dragon »
Japanse Visterrine Met Rettich. »
Visterrine Met Gerookte Zalm »
Visterrine Met Roomsaus »