Visterrine met scampi's

6
37 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi's en laat ze enkele ogenblikken bakken met een eetlepel Solo.
  • 2 Kruid met paprikapoeder, zout en peper en laat ze afkoelen.
  • 3 Hak de noten.
  • 4 Mix de witte vis filets met een ei, verwerk er met een spatel 1 dl light room in en kruid met peper en zout.
  • 5 Mix de rauwe zalmfilet met een ei, verwerk er met een spatel 1 dl light room in en kruid met peper en zout.
  • 6 Smeer de rest van de Solo in de terrine en schik er dan de halft van de witte vis mousse op.
  • 7 Schik hierop 9 scampi's en strooi er de helft van de noten over.
  • 8 Schep er de zalmmousse over en schik er de rest van de scampi's en de noten op.
  • 9 Eindig met de rest vand e witte vis mouse 1
  • 0 Dek de terrine af met plasticfolie en zet in de microgolfoven: eerst 5 min. op vol vermogen, daarna 7 min. op gemiddeld vermogen. 1
  • 1 Laat de terrine afkoelen en ontvorm ze. 1
  • 2 Snij de terrine in 6 mooie plakken, schik ze op 6 borden en garneer naar keuze.

Visterrine met scampi's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Visterrine met kappertjes en dragon
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groente-Visterrine
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Thaise Groente-visterrine
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Visterrine Met Roomsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept