Papillot met dorade, citroen en basilicum

4
22 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voeg de basilicum bij de witte wijn. Smeer stukken aluminium papier in met de Solo Vloeibaar. Leg de stukken vis op de stukken aluminiumfolie. Kruid ze met peper en zout.
  • 2 Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Giet de wijn over de vis, voeg de tomaten, fijngesneden ui en een citroenschijfje toe.
  • 3 Plooi de folie zorgvuldig toe tot een klein pakketje en gaar kort op een hete grill of bbq (7 tot 12 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis).

Papillot met dorade, citroen en basilicum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept