Gevulde inktvis

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui. Stoof in de Solo en voeg er de in stukken gesneden paddestoelen bij. Breng verder op smaak met peper en zout.
  • 2 Laat afkoelen en vul er de inktvis mee.
  • 3 Zet ze met een tandenstoker vast. Doe ze in de pan. Giet er de wijn, de tomatenpuree en de light room bij. Breng op smaak met peper en zout en laat op een matig vuur 20 minuten garen.

Gevulde inktvis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met asperges en zeevruchten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Inktvis met friséesla en limoendressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept