scharretong met courgette en pasta

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de visfilets met peper en zout. Snij ze in lange banden en leg ze in een pan met een klompje boter.
  • 2 Schil de courgette in fijne lange banden en leg ze in de pan bij de scharretong.
  • 3 Kook de pasta beetgaar en koel eventjes af onder koud stromend water. Schep de pasta ook in de pan met scharretong.
  • 4 Warm de pan op een zacht vuurtje op. Gaar ongeveer 6 minuten. Kruid goed af met peper en zout.
  • 5 Voeg op het laatst de garnalen toe.
  • 6 Schik de pasta, vis en courgettes in een diep warm bord. Werk af met de jus uit de pan.

scharretong met courgette en pasta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

scharretong met courgette en verse pasta
30 min Nagerecht
Bekijk recept