Inktvisjes gevuld op Niçoise wijze

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de inktvissen en snijd de tentakels in zeer fijne brunoise. Heb je deze niet? Reken dan enkele inktvissen meer voor de vulling en hak ze fijn.
  • 2 Laat ze met de versnipperde look in de Solo Light Vloeibaar stoven. Voeg er de wijn bij en laat inkoken.Breng op smaak met zout, piment en safraan, de in blokjes gesneden tomaten en de peterselie en laat 10 minuten garen.
  • 3 Vul de inktvisjes met het vaste deel van de tomatenbereiding.
  • 4 Verhit een beetje Solo Light Vloeibaar en laat de gevulde inktvisjes aan alle kanten kleuren.
  • 5 Giet er de saus van de tomatenbereiding bij en laat 15 minuten garen.

Inktvisjes gevuld op Niçoise wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde inktvisjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reuzengarnalen en inktvisjes ‘cuits à la minute'
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Inktvisjes Uit Spanje
30-60 min -
Bekijk recept
Zwarte Pastasalade Met Inktvisjes
0-10 min -
Bekijk recept