Varkensrolletjes met ham en kaas

4
27 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ui fijn en de kool in dunne reepjes.
  • 2 Verhit 2 eetlepels in een pan en bak de rolletjes aan alle kanten, tot het vlees goed doorbakken is.
  • 3 Kruiden met peper en zout.
  • 4 Leg een plakje varkensvlees op een bord, leg er een plakje ham op en daarna een plakje kaas. Oprollen en vastprikken met een houten prikkertje.
  • 5 Doe dit vervolgens met alle plakken. Verhit 2 eetlepels in een pan en bak de rolletjes aan alle zijden goed door.
  • 6 Giet de bouillon en de wijn over de rolletjes.
  • 7 Kook het vocht nu tot 1/3 in. Dien op op een bedje van kool.

Varkensrolletjes met ham en kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletjes met spek, salie en appel
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletjes met kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletjes Met Mozzarella En Marsalajus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept