Varkenssnede met stoemp van knolselder en prei

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij in kleine stukken. Kook ze ongeveer 20 minuten gaar in licht gezouten water. Voeg na 10 minuten de knolselder toe.
  • 2 Smelt ondertussen 2 eetlepels boter in een kookpot en stoof de prei met peper, zout en nootmuskaat.
  • 3 Smelt 1 eetlepel boter in een braadpan en bak de varkenssneden 4 minuten aan elke kant met peper en zout.
  • 4 Verwarm de champignonsaus in een steelpan op een matig vuur.
  • 5 Giet de aardappelen en knolselder af en stamp fijn. Voeg de melk en de eierdooier toe en meng goed. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Voeg de gestoofde prei en de peterselie toe en meng.

Varkenssnede met stoemp van knolselder en prei is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde varkenssnede met witloof
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletje met pesto en Gandaham
0 min
Bekijk recept