Gegratineerde aardappeltjes met varkenshaasje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 2 cm.
  • 3 Doe hetzelfde met de schorseneren en knolselder.
  • 4 Gaar de aardappelen samen met de schorseneren en knolselder beetgaar in de melk op smaak gebracht met nootmuskaat, peper en zout .
  • 5 Schep de aardappelen en de groenten uit de melk.
  • 6 Bewaar de melk.
  • 7 Snijd de broccoli in roosjes en blancheer in licht gezouten kokend water.
  • 8 Giet af onder koud stromend water.
  • 9 Meng de aardappelen en de groenten en doe in een ovenschaal.1
  • 0 Lepel hierover een beetje van de resterende melk en bestrooi met de kaas.1
  • 1 Gratineer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 220°C.1
  • 2 Werk af met gesnipperde bieslook.1
  • 3 Kruid ondertussen het varkenshaasje met peper en zout.1
  • 4 Bak langs alle zijden kort aan in een beetje boter voor een mooi korstje.1
  • 5 Gaar vervolgens in een voorverwarmde oven gedurende ongeveer 10 minuten op 180°C.

Gegratineerde aardappeltjes met varkenshaasje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept