Lamsmedaillons met ganzenlever

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de bouillon en de rode wijn tot de helft inkoken.
  • 2 Bak de lamsmedaillons aan weerszijden enkele minuten in de boter. Kruid met peper en zout en houd warm in aluminiumfolie.
  • 3 Haal de ingedikte saus van het vuur en werk ze op door er beetje bij beetje de ganzenlever door te roeren. Breng op smaak.
  • 4 Spoel de groentenscheuten snel.
  • 5 Dien de lamsmedaillons op met de hete saus en de groentescheuten.

Lamsmedaillons met ganzenlever is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept

Ingepakte lamsmedaillons met venkel-sinaasappelsalade
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsmedaillons met spinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsstoofschotel
1u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsmedaillons met rodekool
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept